Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

2 Pages<12
Options
Go to last post Go to first unread
Offline uni  
#21 Posted : 01 April 2020 14:50:17(UTC)
uni


Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Advanced Member
Joined: 10/11/2010(UTC)
Posts: 1,015
Man
Russian Federation

Was thanked: 909 time(s) in 513 post(s)
Originally Posted by: Mathys Go to Quoted Post
Hello dear Smath fans,

with v0.99.7251 I cannot open any longer the "Format..."
menu with the right mouse button on inserted x-y-Plots.
After clicking on it, Smath is freezed.

After minimizing Smath to the task bar with third party tools
and reopen this Smath process again from the task bar
I am able to edit the open document without issues.
But as soon as I try to use "Format..." again on any x-y-plot,
the freezing happens againg. So the usual format pop-up
window does not appear at all.

Is this the right forum group for this issue?
Or is it better to place it elsewhere? E. g.
"SMath Studio Forum » SMath Studio » Bugs & Problems"

Thanks and regards

In this case try to press [Alt]+[Space] for context menu and move hidden Format window. The component saves the coordinates and position of the settings window. When restoring a window, it may happen that the coordinates are outside the current desktop.

Russia ☭ forever
Viacheslav N. Mezentsev
💰 Support me for plugins development: https://money.yandex.ru/to/410013245578758/100
thanks 1 user thanked uni for this useful post.
on 01/04/2020(UTC)
Offline Mathys  
#22 Posted : 01 April 2020 17:54:46(UTC)
Mathys

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/04/2019(UTC)
Posts: 3
Germany
Location: South

Thank you Viacheslav,

good to remember this for future occuring of this effect.
Meanwhile it disappeared, because I re-installed the plugins.

However it might be necessary to use:

  • not only "Alt-Space" but also
  • "Cursor down" and
  • "Enter" and
  • "Cursor left/right/up/down2

to catch and move this lost format windows back to the visible screen.

There are also special third party "Window Hunter" tools,
but I am not aware if they can hunt only windows applications
or also all kind of pop-up-windows from these applications.

Thank you and best Regards

Rudolf
Users browsing this topic
2 Pages<12
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.