Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline Andrey Ivashov  
#1 Posted : 05 October 2016 22:03:48(UTC)
Andrey Ivashov


Rank: Administration

Groups: Developers, Registered, Knovel Developers, Administrators, Advanced Member
Joined: 11/07/2008(UTC)
Posts: 1,286
Man
Russian Federation

Was thanked: 1415 time(s) in 482 post(s)
Release Candidate: SMath Studio 0.98.6122 available


Latest changes (against SMath Studio 0.98.6103)

  • [SS-2409]: Return value for indeterminate argument by UnitsOf() function fixed;
  • [SS-2318]: Preprocessing of symbolic data / functions' arguments finally fixed;
  • [SS-111], [SS-2327]: Fixed issues with functions arguments names interference;
  • [SV-2377]: Viewer: Issue when protected Area Regions was shown as tabs fixed;
  • [SS-2411]: Symbolic simplification of functions arguments fixed;
  • Detection of 0^0 error disabled for operations performed by numerical methods (like Integration or Gamma function);
  • Function range(3) improved to fix issues with lost last value of result vector;
  • Glitches happened sometimes on insert new Regions after collapsed Area Regions fixed;
  • About dialog extended to show if application is started in 32/64-bit mode;
  • Silent mode extended with -b argument (summary mode of output);
  • Consistency fix for el(...) function - when matrix used as indices (elements by row then by column);
  • Support for matrix as index feature added for sys(..) + several input errors handled;
  • Refactoring.


UPDATE: Changes against SMath Studio 0.98.6122

  • Support for units in range(2) implemented (base unit of the range start value used for increment);
  • Automatic scrolling to the Region just added to the Worksheet improved;
  • Incorrect location of Separator Region inserted by Ctrl+Enter press fixed (now it is added exactly on the place where cursor is located);
  • Visual glitches fixed when using Ctrl+Click functionality to select Regions on the Worksheet;
  • Special Region placeholder is now shown instead of incorrectly loaded Regions on file open;
    missing_region_1.png
  • Refactoring and code simplifications;
  • [Against to 0.98.6122 only]: Support for units in range(3) restored;
  • [Against to 0.98.6122 only]: Hotkeys for Math Regions restored.


Download

Edited by user 06 October 2016 17:07:17(UTC)  | Reason: Not specified

thanks 8 users thanked Andrey Ivashov for this useful post.
on 05/10/2016(UTC),  on 05/10/2016(UTC),  on 06/10/2016(UTC),  on 06/10/2016(UTC),  on 06/10/2016(UTC),  on 06/10/2016(UTC),  on 06/10/2016(UTC),  on 06/10/2016(UTC)
Offline mikekaganski  
#2 Posted : 06 October 2016 01:17:22(UTC)
mikekaganski


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 17/01/2013(UTC)
Posts: 296
Man
Russian Federation
Location: Khabarovsk, Russia

Was thanked: 151 time(s) in 107 post(s)
I seem to be unable to use "[" shortcut to el() function.

[.png

Edit: The same for root ("\" )

Edited by user 06 October 2016 01:45:29(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Mike Kaganski
thanks 1 user thanked mikekaganski for this useful post.
on 06/10/2016(UTC)
Offline mikekaganski  
#3 Posted : 06 October 2016 01:54:07(UTC)
mikekaganski


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 17/01/2013(UTC)
Posts: 296
Man
Russian Federation
Location: Khabarovsk, Russia

Was thanked: 151 time(s) in 107 post(s)
Units are lost in range(2):

UnitsLost.png
Best regards,
Mike Kaganski
thanks 1 user thanked mikekaganski for this useful post.
on 06/10/2016(UTC)
Offline omorr  
#4 Posted : 06 October 2016 12:40:17(UTC)
omorr


Rank: Administration

Groups: Registered, Administrators, Advanced Member
Joined: 23/06/2009(UTC)
Posts: 1,660
Man
Serbia

Was thanked: 286 time(s) in 245 post(s)
Originally Posted by: mikekaganski Go to Quoted Post
I seem to be unable to use "[" shortcut to el() function.

[.png

Edit: The same for root ("\" )


Confirmed
When Sisyphus climbed to the top of a hill, they said: "Wrong boulder!"
Offline omorr  
#5 Posted : 06 October 2016 12:42:00(UTC)
omorr


Rank: Administration

Groups: Registered, Administrators, Advanced Member
Joined: 23/06/2009(UTC)
Posts: 1,660
Man
Serbia

Was thanked: 286 time(s) in 245 post(s)
Originally Posted by: mikekaganski Go to Quoted Post
Units are lost in range(2):

UnitsLost.png


Confirmed
When Sisyphus climbed to the top of a hill, they said: "Wrong boulder!"
Offline mikekaganski  
#6 Posted : 06 October 2016 16:18:03(UTC)
mikekaganski


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 17/01/2013(UTC)
Posts: 296
Man
Russian Federation
Location: Khabarovsk, Russia

Was thanked: 151 time(s) in 107 post(s)
Problems with "[", "]", "\" and units in range are fixed in appVersion(4)="0.98.6123.7493"
Best regards,
Mike Kaganski
thanks 1 user thanked mikekaganski for this useful post.
on 06/10/2016(UTC)
Offline Andrey Ivashov  
#7 Posted : 06 October 2016 17:09:45(UTC)
Andrey Ivashov


Rank: Administration

Groups: Developers, Registered, Knovel Developers, Administrators, Advanced Member
Joined: 11/07/2008(UTC)
Posts: 1,286
Man
Russian Federation

Was thanked: 1415 time(s) in 482 post(s)
Thank you Mike!

Yes, issues you have found are fixed (not only thoose ones) and new build created.
Please see updated first comment for list of changes.

Best regards, Andrey Ivashov.
thanks 2 users thanked Andrey Ivashov for this useful post.
on 06/10/2016(UTC),  on 07/10/2016(UTC)
Offline GreatGehar  
#8 Posted : 07 October 2016 18:46:07(UTC)
GreatGehar

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 07/10/2016(UTC)
Posts: 1
Man
Location: Россия, Красноярск

Hello.
In Windows version I insert image on the document page and save it. After I open this document on the Linux and don't see image. But on Windows image be show.

appVersion(4)="0.98.6123.7493"

(Sorry for bad English)
Offline Alex M.  
#9 Posted : 07 October 2016 19:15:43(UTC)
Alex M.


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 03/03/2014(UTC)
Posts: 397
Canada

Was thanked: 118 time(s) in 91 post(s)
Originally Posted by: GreatGehar Go to Quoted Post
Hello.
In Windows version I insert image on the document page and save it. After I open this document on the Linux and don't see image. But on Windows image be show.

appVersion(4)="0.98.6123.7493"

(Sorry for bad English)


If it is related to the "Image Region" please post in the corresponding thread of the plugin - I will attempt to help you.

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.