Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline jingxu  
#1 Posted : 03 February 2021 21:52:59(UTC)
jingxu

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 03/02/2021(UTC)
Posts: 2
Woman
Canada

I created a *.sm file. Everything works well. Then I tried:

1) "Save as..." ".html" file -> error message: "Parameter is not valid"
2) "Save as..." ".xmcd" file -> error message: "Root element is missing"

Anything I should do differently?
Offline Davide Carpi  
#2 Posted : 04 February 2021 12:15:50(UTC)
Davide Carpi


Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Advanced Member
Joined: 13/01/2012(UTC)
Posts: 2,329
Man
Italy
Location: Italy

Was thanked: 1172 time(s) in 772 post(s)
I cannot reproduce the issue. Any further info about how to reproduce it? (Program version, OS, steps to create the file, etc...)
If you like my plugins please consider a donation to SMath Studio; for personal contributions to me: paypal.me/dcprojects
Offline jingxu  
#3 Posted : 04 February 2021 18:32:15(UTC)
jingxu

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 03/02/2021(UTC)
Posts: 2
Woman
Canada

Thank you for replying. I'm using SMath 0.99 (build: 7691), Windows 10 on PC. I did some experiment. The file was imported from MathCAD originally and I used it as a template. There appears to be a hidden (white) lines in the file. After I managed to select and delete the lines, "Save as..." for both file types worked.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.