Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline bertrandC  
#1 Posted : 13 July 2020 00:23:05(UTC)
bertrandC

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 13/07/2020(UTC)
Posts: 1
United States

In the image below, I redefine b after using it in the calculation for c on the third line, but when I try to recalculate c on the 5th line, it doesn't use the updated value for b. I have to redefine c for the variable b to use the new value for b.

Edited by moderator 15 July 2020 01:14:19(UTC)  | Reason: marked as solved since is not a bug; see answer #3

Offline Jean Giraud  
#2 Posted : 13 July 2020 01:02:51(UTC)
Jean Giraud


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 04/07/2015(UTC)
Posts: 4,791
Canada

Was thanked: 801 time(s) in 635 post(s)
Make it algo style.

algo.PNG
Offline Razonar  
#3 Posted : 13 July 2020 05:02:19(UTC)
Razonar


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 28/08/2014(UTC)
Posts: 519
Uruguay

Was thanked: 304 time(s) in 190 post(s)
Hi Bertrand. Try this, please.

Clipboard01.gif

Best regards.
Alvaro.
thanks 2 users thanked Razonar for this useful post.
on 13/07/2020(UTC),  on 13/07/2020(UTC)
Offline Jean Giraud  
#4 Posted : 13 July 2020 13:21:49(UTC)
Jean Giraud


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 04/07/2015(UTC)
Posts: 4,791
Canada

Was thanked: 801 time(s) in 635 post(s)
Get more from algo style.

algo-solve.PNG
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.