Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline Jason C  
#1 Posted : 30 October 2019 21:18:19(UTC)
Jason C


Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 15/10/2019(UTC)
Posts: 12
United States
Location: CA

I'm working on the same file at home and at work. Today when I loaded it at work some lines' background turned black. This is version "0.99.7219.26345"
I've been playing with slightly different versions at home and work because of other bugs.

Has anyone seen this?


Capture2.PNG
Offline CBG  
#2 Posted : 31 October 2019 00:44:29(UTC)
CBG


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 14/10/2015(UTC)
Posts: 251

Was thanked: 61 time(s) in 45 post(s)
Change the background color of each line from black to white.


Best Regards

Carlos
Offline Jean Giraud  
#3 Posted : 31 October 2019 02:06:02(UTC)
Jean Giraud


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 04/07/2015(UTC)
Posts: 4,658
Canada

Was thanked: 791 time(s) in 627 post(s)
Originally Posted by: Jason C Go to Quoted Post
Has anyone seen this ?

That freak is very recent from SS 7219.
Edit menu Select all, background White.

Offline Davide Carpi  
#4 Posted : 31 October 2019 10:17:47(UTC)
Davide Carpi


Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Advanced Member
Joined: 13/01/2012(UTC)
Posts: 2,273
Man
Italy
Location: Italy

Was thanked: 1152 time(s) in 756 post(s)
I remember it already happened a long time ago... Can you share the file that loads with different backgrounds?
If you like my plugins please consider a donation to SMath Studio; for personal contributions to me: paypal.me/dcprojects
Offline Jean Giraud  
#5 Posted : 31 October 2019 18:23:27(UTC)
Jean Giraud


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 04/07/2015(UTC)
Posts: 4,658
Canada

Was thanked: 791 time(s) in 627 post(s)
Originally Posted by: Davide Carpi Go to Quoted Post
I remember it already happened a long time ago...

The problem is not constant from all SS 7219 download.
Neither it appeared from day 1.
It first appeared random, now seems every times.
Can it be caused by Win updates crashing some settings ?
Thanks Davide.

Offline Jason C  
#6 Posted : 31 October 2019 19:13:36(UTC)
Jason C


Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 15/10/2019(UTC)
Posts: 12
United States
Location: CA

Originally Posted by: Jean Giraud Go to Quoted Post
Originally Posted by: Jason C Go to Quoted Post
Has anyone seen this ?

That freak is very recent from SS 7219.
Edit menu Select all, background White.



Problem is I have a bunch of expressions highlighted in various colors (e.g. user inputs, results), and they would get lost.
Offline Jason C  
#7 Posted : 31 October 2019 19:19:06(UTC)
Jason C


Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 15/10/2019(UTC)
Posts: 12
United States
Location: CA

Now I have a conundrum.
Because .7030 has a fatal bug for my application:
https://en.smath.com/for...on-with-programming.aspx

Suggestions?
Offline Jean Giraud  
#8 Posted : 01 November 2019 04:17:25(UTC)
Jean Giraud


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 04/07/2015(UTC)
Posts: 4,658
Canada

Was thanked: 791 time(s) in 627 post(s)
Originally Posted by: Jason C Go to Quoted Post
Problem is I have a bunch of expressions highlighted in various colors (e.g. user inputs, results), and they would get lost.

From the few crappy all black SS 7219 downloaded
from the forum, NONE got lost following the procedure
previously offered. Another way of doing is as simple:
open the document [Work sheet], they are all black,
Edit, Select all, A from menu, select yellow.
You should see all of them yellow on black.
Change background to white, Edit, Select all,
A from menu, change yellow for black.
What we don't know yet: is it Smath or Windows ?
Is SS 7219 not compatible to Win 7 [per say or Win 10] ?
Who cares if you lose decorative inputs/results ?

Offline Jean Giraud  
#9 Posted : 01 November 2019 14:56:27(UTC)
Jean Giraud


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 04/07/2015(UTC)
Posts: 4,658
Canada

Was thanked: 791 time(s) in 627 post(s)
... download this recently created SS 6179.
What do you get in your recent SS 7219, all black ?

Maths Polygon Area_Perimeter.sm (56kb) downloaded 13 time(s).
Offline Jason C  
#10 Posted : 01 November 2019 18:35:27(UTC)
Jason C


Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 15/10/2019(UTC)
Posts: 12
United States
Location: CA

Thanks.
The only black area is attached below.

Capture.PNG

Offline Jean Giraud  
#11 Posted : 01 November 2019 19:03:00(UTC)
Jean Giraud


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 04/07/2015(UTC)
Posts: 4,658
Canada

Was thanked: 791 time(s) in 627 post(s)
Originally Posted by: Jason C Go to Quoted Post
Thanks.
The only black area is attached below.

Yes, because I created this way [yellow maths on black background].
BTW: black is not [0,0,0] rather [1,1,1].
Now, if you take a blank work sheet and recompose on your SS 7219
key stroke by key stroke, i.e: not copy/paste any single piece,
then save, then close PC, then re-open PC, Smath, work sheet.
Does it show all maths black ?
We must exhaust this bug before calling the Sky Hoke.
Thanks for reporting ... waiting for more.
Offline Jean Giraud  
#12 Posted : 06 November 2019 20:14:19(UTC)
Jean Giraud


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 04/07/2015(UTC)
Posts: 4,658
Canada

Was thanked: 791 time(s) in 627 post(s)
Originally Posted by: Jason C Go to Quoted Post
I'm working on the same file at home and at work. Today when I loaded it at work some lines' background turned black. This is version "0.99.7219.26345"
I've been playing with slightly different versions at home and work because of other bugs.

Has anyone seen this?


That black bug is annoying but easy to manage
between SS 7219 area pasted in SS 6179.
That does solve your home/work switch over.

Bug Black 7219.sm (60kb) downloaded 10 time(s).

Offline ElSid  
#13 Posted : 15 November 2019 17:34:05(UTC)
ElSid


Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 05/03/2009(UTC)
Posts: 302
Man
United States
Location: USA

Was thanked: 10 time(s) in 9 post(s)
I have the same issue (0.99.7251.32800) with the acoustic file on https://en.smath.com/for...functions.aspx#post59725
Blackout.PNG

Edited by user 15 November 2019 17:57:44(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.